Læsetid: 5 min.

’Commune Mag’ er en tæskelækker tryksag til revolutionære lørdagsnydere

Undercover i New Yorks ’alt-right’-kredse, #MeToo set fra den nye arbejderklasses perspektiv, beretninger fra det syriske forår og en opsang til kompromissøgende socialisme. Et protestfokuseret venstreradikalt magasin med æstetisk selvtillid er på gaden, og det er slet ikke så dårligt
11. maj 2019

Bare duften. At blade igennem et nyslået magasin med dets kølige, glatte sider, at give efter for skamløs kampprosa og grafiske kraftpræstationer. Findes der noget bedre end at læse magasiner?

Nu har det amerikanske Commune Mag meldt sin ankomst på den engelsktalende venstrefløjsscene – og det er godt nyt for alle subversive skønånder. Så er det slut med at hænge på tanken og sukke misundeligt efter jagt-, mode- og bilmagasinsabonnenternes tilfredse indkøb.

Commune Mag, der indtil videre har udgivet to numre, er en tæskelækker tryksag.

Det er da også rundet af en artsy, anarkistisk, fransk revolutionsæstetik, der bare ikke kan lade være med at gøre sig til, om det så er i monumentale apokalyptiske undergrundsidiomer eller i hæsblæsende montager fra massebevægelser i rammer af farvet røg.

Med første nummer følger tilmeld en vaskeægte idolplakat, for dem (af os) der elsker heltefortællinger, men afskyer persondyrkelse: En rund klode med påskriften omnia sunt communia, ’alt er fælles’.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu