Læsetid: 6 min.

I ny interviewbog taler 18 prominente forfattere om eksistens i det 21. århundrede

Samtalerne i Bjørg Tulinius’ og Michael Bach Henriksens interviewbog ’Mellem frygt og håb’ bliver en slags multiperspektivisk samtalemosaik, som det i lidt for vid udstrækning er overladt til den enkelte læser selv at samle
1. februar 2020

Med Mellem frygt og håb – 18 forfattere og tænkere om eksistens i det 21. århundrede stiller journalist Bjørg Tulinius og kulturredaktør Michael Bach Henriksen – begge fra Kristeligt Dagblad – sig på en måde i en prekær situation. Formålet med en interviewbog af dette format må nemlig være at ramme en bestemt læsergruppe, som øjensynlig ikke hænger på træerne.

På den ene side bør bogens læser jo helst ikke være bekendt med de behandlede forfatterskaber, at hun allerede godt er klar over det meste af det, som det kan lade sig gøre at komme omkring i en kort samtale med denne eller hin forfatter.

På den anden side må selv samme læser dog samtidig være så tilstrækkeligt bekendt med nogle bestemte forfatternotabiliteter, at hun faktisk har mod på at læse en helt bog om, hvad disse notabiliteter mon mener om dette eller hint emne.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu