Bog om Palmemordet stiller oplagt spørgsmål: Hvorfor betvivlede man ikke Lisbet Palmes vidneudsagn?

For nylig blev efterforskningen af mordet på Sveriges tidligere statsminister Olof Palme afsluttet. Men sagen blev ikke opklaret.
Op til dagen havde man ellers ventet, at chefanklager Krister Petersson og efterforskningsleder Hans Melander (de sidste i rækken) ville komme med afgørende nyt. Men man fik ikke andet at vide på pressemødet den 10. juni 2020, end hvad vi hele tiden har vidst.
Bagefter har målinger vist, at under 20 procent af svenskerne føler sig overbevist om, at den nu mistænkte Stig Engström er den skyldige.
»Sagen afsluttet. Men ikke afgjort« hed det på Informations forside dagen efter. Og ugen efter havde Weekendavisen overskriften »Den lette løsning« på et interview med den svenske journalist Lars Borgnäs, der har beskæftiget sig med Palmemordet, lige siden det skete den 28. februar 1986.
Mest læste
Information.dk
Du skal være registreret bruger for at kommentere. Log ind eller opret bruger »
Gud fri mig vel, en kedelig kone af adelig afstamning og tre børn i et lille rækkehus i forstaden, virker allerede som en skæbne værre end døden. Eller også er det konstrueret og opstillet til ære for fotografen og offentligheden, som troede at Palme var arbejder og socialist.
Palmolog? Seriøst? Det var og er en stor tragedie, at Palme blev skudt, men er det ikke ret ligegyldigt nu, om det var Gavrilo Princip, Christer Pettersson eller Lisbet Palme? Er det værd, at bruge sit liv på?
Leig G W Persson: Falder frit som i en drøm
@Flemming Olsen, det var nu Olof Palme som var af adelig afstamning.
@Nike Forsander Lorentsen
Lisbeth Palme var af den adelige dansk - svenske slægt Beck-Friis. som talte flere grever, friherrer og rigsråder og kan føres tilbage til 1600 tallet.