Stambord
Læsetid: 6 min.

Dåsedrinks kan være andet end tvivlsomme og sødmefyldte væsker, der skal skylle teenageårene ned

Dåsedrinken oplever en renæssance – delvist ansporet af nedlukningerne, der lagde en dæmper på barernes spiritusindkøb. Og der er meget mere end Breezers at komme efter
Dåsedrinken oplever en renæssance – delvist ansporet af nedlukningerne, der lagde en dæmper på barernes spiritusindkøb. Og der er meget mere end Breezers at komme efter

Katrine Bælum

Moderne Tider
5. februar 2022

Når jeg skulle til fest i 9. klasse, måtte jeg max få to Bacardi Breezers af min mor. Det betød, at jeg blev nødt til at bruge mine egne hårdt tjente provinspenge til at købe et par ekstra syntetiske i Fakta, når legepladsen skulle indtages, og selvtilliden skærpes, så man kunne smigre pigerne fra klassen.

Dengang vidste jeg selvsagt ikke, at Breezers er en del af genren RTD – Ready to Drink står det for, og det er en meget præcis beskrivelse af, hvad det drejer sig om: dåsedrinks og forblandede drinks på flaske – oftest af tvivlsom kvalitet. Som en af Bacardis chefer har sagt: »Det, jeg elsker ved Bacardis RTD-serie, er, at den er lavet med rigtig rom.« Ikke just den højeste barre at sætte.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Og når dåsen er tom ender den og sugerør i naturen . De produkter der designes mhb at lette tilværelsen for mennesket; ender med at ødelægge det for os . Trist

Mvh Hanne Pedersen