Fra arkivet
Læsetid: 7 min.

Fra »gådefuldt« lakridsovertræk til »anonym« sandwich-is: Georg Metz anmelder is

Tilbage i 2016 sendte vi avisens uofficielle iskorrespondent, journalist Georg Metz, land og rige rundt for at smage sommerlandskabets is. Det var en blandet fornøjelse
Tilbage i 2016 sendte vi avisens uofficielle iskorrespondent, journalist Georg Metz, land og rige rundt for at smage sommerlandskabets is. Det var en blandet fornøjelse

Ditte Ahlgren

Moderne Tider
14. juli 2022

2016 var et begivenhedsrigt år. Donald Trump blev valgt til at være USA’s præsident, store dele af Svinkløv Badehotel brændte ned til grunden, og Volbeats plade Beyond Hell/Above Heaven blev certificeret guld i USA.

Heldigvis skete der også positive ting, og én af dem var, at journalist og klummeskribent Georg Metz indvilgede i at udlåne sine smagsløg i en højere sags tjeneste: at smage et udvalg af sommerens is og anmelde dem.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Ubeskrivelig informativ og morsom anmeldelse. Det værste ved GM’s artikler er, at de er stærkt vanedannende :-)

Erik Karlsen, erik pedersen, Inger Pedersen, Gitte Loeyche og Svend Erik Sokkelund anbefalede denne kommentar
Gitte Loeyche

Uden sammenligning den morsomste anmeldelse, jeg har læst i dag. - og Ja! Poul Jensen: GMs artikler er vanedannende!