Bogkritik
Læsetid: 4 min.

Barbarer og bonderøve kan true Macron

Immigranterne og den hvide underklasse på landet er de franske befolkningsgrupper, der vil tabe mest på Macrons pensionsreform, og en politisk alliance mellem dem vil kunne true de herskende klasser. Spørgsmålet er, om den alliance er mulig
Protester i Nantes mod Macrons pensionsreform.

Protester i Nantes mod Macrons pensionsreform.

Loic Venance

Moderne Tider
25. marts 2023

Forleden delte Houria Bouteldja, aktivist og tidligere talsperson for det franske antikolonialistiske parti Les indigènes de la république, et billede på Twitter af en demonstrant, der i forbindelse med protesterne mod Macrons pensionsreform holder to skilte med følgende budskaber: Beaufs et barbares: unissons nous (bonderøve og barbarer, lad os forene os) og Macron, ce vote t’oblige à nous écouter (Macron, denne stemme tvinger dig til at lytte til os).

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her