Redaktionen læser

Støtte til Assange og Wikileaks

Global Investigative Journalism
Nyhedsbloggen
»Vi, journalister og journalistorganisationer fra mange lande, udtrykker vores støtte til hr. Assange og Wikileaks. Vi mener, at hr. Assange har ydet et fremragende bidrag til gennemsigtighed og ansvarlighed omkring krigene i Afghanistan og Irak, områder hvor gennemsigtighed og ansvarlighed er blevet alvorligt indskrænket ved hemmeligholdelser og mediekontrol fra regeringen«

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.