Redaktionen læser

Farvel til Jobs

Farvel til Jobs
Daring Fireball
Nyhedsbloggen
Der er ikke noget overraskende i at Steve Jobs nu trækker sig tilbage og overlader roret til andre, skriver John Gruber. Den proces har været igang længe og er foregået i fuld åbenhed

The thing to keep in mind is this: Apple tomorrow, a week from now, and next month is the exact same Apple from yesterday, a week ago, and last month. Tim Cook wasn’t named “CEO” until today, but he’s been the chief executive at the company since Jobs started this — his third — medical leave back in January, and probably even before that. Whatever Steve’s role is going forward, it’s only different in title than what it has been, in effect, for some time.

Today’s announcement is just one more step, albeit a big and sad one, in a long-planned orderly transition — a transition that no one wanted but which could not, alas, be avoided. And as ever, he’s doing it his way.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.