Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Information samarbejder med ny lækageorganisation

Information samarbejder med ny lækageorganisation
Udlandsredaktør Lotte Folke Kaarsholm om samarbejdet med OpenLeaks: »Lige nu er der ingen steder, hvor man kan lække materiale på en sikker måde. Men det kunne godt blive OpenLeaks i fremtiden. Det er derfor, vi samarbejder med dem - de er de dygtigste lige i øjeblikket, og det er her, den største viden er samlet«

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu