Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Jerusalem Post Syndromet

Lang tid før Sørine Godtfredsen farede i blækhuset gjorde Jerusalem Post sig bemærket ved at hævde, at der bag Breiviks terrorhandling var en legitim pointe. Nu går den israelske avis skridtet videre, og påpeger "ironien" ved angrebet på Utøya: at lejrdeltagerne selv støttede en pro-terror dagsorden

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer