Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Pas på censur

Pas på censur
Twitter, Facebook og Blackberry-telefoner har været flittigt brugte redskaber under urolighederne i England. Politikerne, med David Cameron i spidsen, overvejer nu mulighederne for at kunne lukke og spærre for adgangen til netværk i særlige tilfælde. Men det er en farlig vej at gå ...

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu