Redaktionen læser

Er Politiken tilfreds med at være forbrugerguide?

Er Politiken tilfreds med at være forbrugerguide?
Politiken
Nyhedsbloggen
Musikeren Kristian Leth fortsætter debatten om musikanmelderens rolle i de danske dagblade

Politikens kulturredaktør Anita Bay Bundegaard undgår enhver chance for at tage den diskussion i sit indlæg omkring debatten. For det første virker det, som om Bundegaard er dybt overrasket over, at nogen tager Politiken alvorligt. Hun skriver ironisk om, hvor »rørt« hun er, og tonen i hendes indlæg er både nedladende og sarkastisk. Man skulle ikke tro, at en af Danmarks bedste anmeldere havde skrevet en vægtig kritik af hendes musikredaktør, i et (»mindre«) dagblad, der er kendt for sin musikjournalistik.

Er det nok, at de generelle læsere ikke opdager manglerne ved musikredaktøren, eller bør en anmelder være på niveau med den aktuelle musikscene? Er Politiken tilfreds med at være forbrugerguide?

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.