Redaktionen læser

Den priviligerede klasse

Den priviligerede klasse
Berlingske
Nyhedsbloggen
Det er middelklassen som gang på gang sætter sig på den politiske dagsorden. Ingen politiker som ønsker at blive stemt ind i Folketinget vover at sætte sig op mod middelklassens behov for ejerbolig, offentlige velfærdsydelser og privatbil, skriver Bent Winther på sin blog

Arbejdsmarkedet er grundlæggende beregnet for de privilegerede to tredjedele. Og den økonomiske byrde, som denne gruppe udgør for samfundet, betyder, at der ikke er penge til at forbedre konkurrenceevnen for danske virksomheder eller bringe vores uddannelsesniveau så højt op, at det kan konkurrere med verdens bedste. Kun én gruppe har interesse i at opretholde denne skævhed: Godt gættet: Middelklassen, som ønsker at bevare mindsteløn, socialt sikkerhedsnet og gratis velfærdsydelser.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.