Redaktionen læser

Dokumentation: En undskyldning fra Johann Hari

Dokumentation: En undskyldning fra Johann Hari
The Independent
Nyhedsbloggen
Information bringer i dag historien om stjerneklummisten Johann Haris fald fra tinderne. Han har fusket med citater og vandaliseret modstanderes wikipedia-opslag ved hjælp af en falsk brugerkonto. Her er hans offentlige undskyldning

If it was the other way round – if a journalist I disapprove of had done something analogous – I’d be withering. I’d say, it’s not hard: get your quotes right, and don’t be mean about other people in a way you find painful when it’s directed at you. Spare me the self-pitying excuses. Plenty of people have your problems and pressures and none of your privileges, and they don’t do anything half as awful.

After it emerged that I had done this, some defenders of the powerful people I had taken on over the years for their wrongdoing saw an opportunity to try to discredit what I had written about them. Amid legitimate criticism of what I had done wrong, there were lots of untrue statements, but I’m hardly in a position to complain that some people saw it as an opportunity to take a free kick.

En række af Johann Haris tekster blev i perioden 2003-10 udgivet af Information: Britisk journalist erkender fusk

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.