Redaktionen læser

Nu støtter Google også republikanerne

Nu støtter Google også republikanerne
The Huffington Post
Nyhedsbloggen
Google har i årevis været kendt for sin liberale profil – i amerikansk politisk forstand – og har doneret enorme beløber til Demokraternes valgfonde gennem tiden. Nu står firmaet overfor en større antitrust sag i USA og behovet for at have venner på begge sider af det politiske spektrum er blevet stærkere

Google didn't always flex such muscle. Just five years ago, the search giant spent just $800,000, employing 31 lobbyists, putting them nowhere near Microsoft, which spent $9 million and had more than 120 lobbyists on call that year. By 2010, however, Google ranked as the third-highest lobbying spender in the tech industry, behind Microsoft and Hewlett-Packard. This year, Google is running even with Microsoft, on pace to spend millions more on lobbying than the search giant has in any previous year.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Og? Hvem er det betaler Microsoft og Googles lobby-arbejde? Det er os, forbrugerne.....

Jamen google er da for længst blevet solgt til et af de endnu større firmaer, så det er dem der bestemmer, så er det jo lige meget hvad de engang gjorde

Don't be evil!