Redaktionen læser

Sundhedsforsikring: Kun til chefer, ikke til medarbejdere

Sundhedsforsikring: Kun til chefer, ikke til medarbejdere
Ugebrevet A4
Nyhedsbloggen
Store, private firmaer, som ISS og Danish Crown, giver udelukkende deres højtlønnede funktionærer en sundhedsforsikring. Rengøringsansatte og slagteriarbejdere i samme firma får ingenting

At sundhedsforsikringerne gælder for alle medarbejdere, har ellers gennem årene været det bærende argument for, at ordningen skal være skattefritaget. Senest i februar i år forsikrede sundhedsminister Bertel Harder fra Venstre Folketinget om, at ordningen kommer alle til gode.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Tsk, end ikke de simpleste workfare-modeller kan regeringen få til at tage sig blot tilnærmelsesvist pæne ud. Hér er vel stof til den længe lovede opfølgning på fradragene for sundhedsforsikringernes formålsparagraffer. Og dermed også basis for at tilbagerulle lortet.

Helt i amerikansk stil.