Redaktionen læser

B.T. gemte Thorning-lækagen til valgkampen

En skatteprofessor hævder nu, at B.T. en måneds tid før valget sendte ham en kopi af Helle Thorning-Schmidts fortrolige skattepapirer. Dermed skulle B.T. have gemt historien til kort før valget
Journalisten
Nyhedsbloggen
En skatteprofessor hævder nu, at B.T. en måneds tid før valget sendte ham en kopi af Helle Thorning-Schmidts fortrolige skattepapirer. Dermed skulle B.T. have gemt historien til kort før valget

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Brian Pietersen

hvem undrer det??

glad for at jeg aldrig har støttet borgerlige aviser med en eneste krone.

Emilie Heutzer

Den gode professor kan vel dokumentere sin påstand. Det er jo Politikens historie - som så dementeres af BT i JP, hvor professoren hævdes at tale usandt.

Det undrer mig, at Information ikke har gjort mere ud af det....holder det vand, er det da uhyre interessant, idet BT i sin tid bedyrede at man som nyhedsmedie ikke kunne tage sig af timing - og det derfor var en ren tilfældighed, at historien kom en uge før valget.

Det er jo så lodret løgn, hvis historien er rigtig - og viser med al tydelighed, at BT har en politisk dagsorden....

Personligt har jeg ikke læst BT siden de brugte en agent til at skabe en nyhed om, at Per Ramsdal fra Brorsonskirken skjulte flygtninge...det var en muligt en endnu større gang politisk aktivitist-journalistisk.

Fuldstændig enig med Joe.

Jeg tigger og beder journalister og redaktørere på information om, at gå forrest i en ransagelse af medierne i DK.

Det er virkelig ikke et demokrati værdigt eller et fag værdigt, det der foregår i DK.

Lige nu er 40% af folketingsmedlemmerne i DK afskåret fra, at have et massemedie i ryggen. Dette er faldende og vil falde med årene.

Vi, som bliver repræsenteret af de 40%, har brug for et eller flere talerør i medierne. Vi har brug for, at blive hørt. Vi har brug for, at få vores emner belyst i samfundsdebatten.

Vi kan ikke leve i et pseudo-demokrati!