Redaktionen læser

Stay Hungry. Stay Foolish.

Steve Jobs' tale til eleverne på Stanford University i 2005 var en af de få som ikke handlede om Apples teknologiske vidundere, men om hans eget liv
Stanford University
Nyhedsbloggen
Steve Jobs' tale til eleverne på Stanford University i 2005 var en af de få som ikke handlede om Apples teknologiske vidundere, men om hans eget liv

Remembering that I'll be dead soon is the most important tool I've ever encountered to help me make the big choices in life. Because almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure – these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important. Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart.

Video: Steve Jobs' 2005 Stanford Commencement Address

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Lad os alle hylde dette menneske, dette geni - dette dropout fra Stanford, som aldrig fik en uddannelse. Men som så meget klart i 1974-1976 og begyndte at 'tinke' (dvs. arbejde og nørde) i sine forældres garage med at bygge computere. Og som førte til at han opbyggede sit eget firma, Apple, startet i 1976.
En mand uden egentlig uddannelse som fulgte sit hjerte....

Det kunne man måske nok lære noget af i dag...

RIP Steve.