Redaktionen læser

#nudephotorevolutionary

Aliaa Magda Elmahdy, en 20-årig egyptisk kvinde, har lagt et nøgenbillede af sig selv på sin blog. Billedet har skabt røre blandt såvel konservative som liberale kræfter i Egypten. CNN har talt med hende
CNN
Nyhedsbloggen
Aliaa Magda Elmahdy, en 20-årig egyptisk kvinde, har lagt et nøgenbillede af sig selv på sin blog. Billedet har skabt røre blandt såvel konservative som liberale kræfter i Egypten. CNN har talt med hende

I like being different. I love life, art, photography and expressing my thoughts through writing more than anything. That is why I studied media and hope to take it further to the TV world too so I can expose the truth behind the lies we endure everyday in this world. I don't believe that we must have children only through marriage. It's all about love.

Women under Islam will always be objects to use at home. The (sexism) against women in Egypt is unreal, but I am not going anywhere and will battle it 'til the end. Many women wear the veil just to escape the harassment and be able to walk the streets. I hate how society labels gays and lesbians as abnormal people. Different is not abnormal!

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Oleg Thomas Mose

RESPEKT!
"It's all about love" JA!
Og PS Aliaa Magda Elmahdy, du behøver ikke at smide tøjet for at få min, og sikkert også mange andres, støtte og sympati. Din holdning til livet er alt rigeligt.

Sidney Tawfik Nor Eldin Paulick Bakar

Der er mange, som deler hendes holdning. Men pga. et nøgenbillede bliver hun rigtig interessant for de enige, uenige og CNN. Interessant som folk tænker og agerer - på begge sider af debatten.