Redaktionen læser

Assange hjalp angiveligt Manning med at hacke

En ny anklage i høringen mod Bradley Manning kan implicere Julian Assange som aktivt medvirkende til det oprindelige, ulovlige læk og dermed måske bane vejen for en anmodning om udlevering til USA.
Wired
Nyhedsbloggen
En ny anklage i høringen mod Bradley Manning kan implicere Julian Assange som aktivt medvirkende til det oprindelige, ulovlige læk og dermed måske bane vejen for en anmodning om udlevering til USA.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Dette spind har vi længe ventet ville komme fra USA.

Og dermed også bevist at Assanger hele tiden har haft ret i hvad sagen i Sverige handler om.

men timingen er åbenbart ved at smuldre for amerikanerne.

Henrik L Nielsen

Søren Lom

Der er en ting jeg aldrig helt har forstået i de her teorier over at udvisningssagen til Sverige skulle dække over udvisning til USA. Hvorfor skulle Amerikaner ønske ham derover først? Hvorfor ikke bare tage ham hvor han end er? Det ville nok være lettere for dem at få ham udvist fra England end Sverige. Englænderne står jo amerikanerne noget mere nært end svensken gør. De kunne lige så let få ham fra ethvert andet land end sverige i Europa. Svenskerne, hvis de får ham, skal jo køre en sag først og dernæst skal straffen afsones inden han kan sendes videre. Amerikanerne ville også let kunne få ham fra hans hjemland. Der er han langt fra en helt, og regeringsledern var helt hysterisk, som en lille forelsket skolepige, da Obama besøgte dem.
Så hvorfra kommer ideen om at Sverigedudvisningen skulle være et skridt på vejen til USA?

Aleksander Laursen

Henrik Nielsen:

Beklager at jeg blander mig da spørgsmålet slet ikke var stillet til mig, men hvis du er så heldig at finde nogle artikler på nettet om de læk som udsprang fra Pentagon så stod der også at Sverige og USA's forhold er langt bedre end hidtil antaget i offentligheden.

Assange har fjernstyret manning, fantastisk !
Det er nok den teknologi Iranerne har fået fingre i.

Peter Ole Kvint

Hvis sandheden en kommer frem så var det altså ikke Manning.