Redaktionen læser

Forældre og bedsteforældre kig her!

Julen nærmer sig, der skal købes gaver, og til husets mindste er det som altid de hårde pakker som tæller. Geek Dad har en brugbar liste over alletiders bedste lejetøj som kan tjene til inspiration. Listen har enkelte overraskelser...
Wired
Nyhedsbloggen
Julen nærmer sig, der skal købes gaver, og til husets mindste er det som altid de hårde pakker som tæller. Geek Dad har en brugbar liste over alletiders bedste lejetøj som kan tjene til inspiration. Listen har enkelte overraskelser...

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Lise Østerberg Bahr

Behøver det absolut være noget der kan pakkes ind ??

Hvad med nogle samværstimer - Gratis Gaver ?? Eller i hvert fald nydelse i hinandens selskab ??
DVS. Ikke afladsgaver !!

Aflad for DÅRLIG SAMVITTIGHED i løbet af året !

Lise Østerberg Bahr

Nu er der jo utrolig mange forældre og bedsteforældre, der er udelukket fra mange indtjeningskroner på det samlede samvirkende arbejdsmarked, så disse kan med god sindsro, spare på pakkerne og bruge DEN TID DE NU HAR TI L RÅDIGHED til at være noget for deres børn og børnebørn - det kan ikke KØBES FOR PENGE alligevel !!

Proster over al den GAVERÆS/ gavekøbsKULTUR vi har her i landet - det passer ikke til div. udgifter staten pålægger småbemidlede bedsteforældre der måske bor alt for dyrt!!

Lise Østerberg Bahr

Gode ideer til de meget små.

STRIK / HÆKLE små dukker og dyr til børnenebørnene uden giftige farvestoffer - med økologiske garner.

Snedkerer nogle små dyr til en hjemmelavet bondegaard - med hegn og stolper ... de små vil elske det... I har jo masser af tid - el. endnu sjovere, lav det sammen med børnene !!

Lise Østerberg Bahr

et lille garnnøgle til 5 kr. kan række til mange små dukker/dyr og tøj til div. dukker der sikker ligger og FLYDER enmas på div. små pigeværelser !! OG børnene eelllsker det - udklædning til dukkelise - DET ER bare sagen -

Lav en lille perlekæde til kukken af dine gamle udtjente billige MATAS perlekæder, Køb lidt elastikbånd til dem. DET VÆKKER JUBEL !! til under en "hund" til hele bundtet.

Læs artiklen. Der er næppe nogen der vil være uenige i hovedbudskabet.

Georg Christensen

Køb "julegaverne" i januar, alt kan fås til halv pris, og "illusionen", bliver tilbage i "reklame fidusmagernes" selvforherligende "idiotisme".

Nyd "julen", med dine børn og børnebørn, med "livet`s" goder, kærlighed og forståelse for hinanden, og lad bare "narrerøvene" stå udenfor, (reklameindustrien og julemandstosserne). En lille gave er "OK", den skal bare gives med "kærlighed", uden reklamefiduserier.

Lennart Kampmann

Fremragende gaveanbefalinger ;)

Med venlig hilsen
Lennart

Man bliver helt varm om hjertet når man læser den artikel. De børn vil bare blive så glade for sådan nogle gode gaver.

Anna Gudmundsen

Der mangler en spand fuld med sten, og så ellers ned på stranden og kast dem i en efter en, især drenge kan lege den leg i timevis uden at blive trætte, især bliver de imponerede når far eller mor kan "smutte sten" på vandoverfladen 3-7 gange med de flade sten.

Anne Marie Pedersen

Er man til indendør leg kan en kæmpe voksdug og en balje med 2 cm vand også anbefales. Det virker både til en 0, 1, 2, 3, 4 og 5 årig. De yngste plasker, de ældste bader et dyr/dukke eller "vasker op"!