Redaktionen læser

Søren Gade foretrækker Dagbladet Holstebro

Det lykkedes ikke Information at få en kommentar fra Søren Gade til dagens forsidehistorie om, at hans ministerium hemmeligholdt oplysninger om irakisk fangemishandling for Folketinget. Journalisternes fagblad har lavet en historie om eks-ministeren, der foretrækker at tale med ét bestemt medie.
Journalisten.dk
Nyhedsbloggen
Det lykkedes ikke Information at få en kommentar fra Søren Gade til dagens forsidehistorie om, at hans ministerium hemmeligholdt oplysninger om irakisk fangemishandling for Folketinget. Journalisternes fagblad har lavet en historie om eks-ministeren, der foretrækker at tale med ét bestemt medie.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Grethe Preisler

Sic transit -

kan man, som sagerne står, fortænke "Far her" i at foretrække lammene fra lokalavisen for ulvekoblet i Christiansborgs presseloge?

som sædvanlig stikker man hovedet i busken og fralægger sig al ansvar! Venstre er ikke egnede til at lede et land.

Jette Abildgaard

Er dette ikke blot et bevis paa, at de ''aah, saa super smarte'' bliver til verdens stoerste vat-pikke, naar de skal staa til ansvar for det lort de selv har lavet??

Bjarne Bisgaard Jensen

Struds?

Martin Haastrup

De ryster i deres bukser - og de har god grund til det. Bliv vd Information! Jeres arbejde med at afdække og demaskere al råddenskaben bag krigens terror, VKO-terroren - har været savnet af en her i et helt Decennemium. Et Decenneium som føltes som et Centurium - Et Millenium.

Tiden blev trukket elastisk ud - da VKO var ved magten - alle vidste hele tiden hvad der foregik og forsøgte at trænge igennem men blev truet og tiet ihjel af Big Brother terror krig-mod-terror-regime.

Det er hæsligt og afskyeligt - men det er nu engang den nødvendige oprydning der skal til.

Her er der al mulig grund til at udtrykke al sin MORALSKE FORAGT. Her er den MORALSKE FORAGT udtryk på sin plads.

Sådan. Godt gået Information! Og igen: BLIV VED!

Den lokale spytslikker på Dagbaldet Holstebro:
Søren Gade "er en person, som mange i byen er glade for, og som mange kan relatere sig til".

Det er jo en rigtigt Venstreegn, så her er man villige til at se gennem fingre med, hvad SG elelrs har udrettet, og at han måtte trække sig fra jobbet og Folketinget pga. inkompetence og løgnagtighed.

Er Holstebro så en sump af moralsk korruption? Næppe. Byen er vist ikke værre end resten af nationen - og det er lige netop det, der er det forfærdelige.

he he.

Han har sikkert en kammerat derinde, så han kan få vinklet historien efter sit eget forgodtbefindende.

Nu skal man ikke undervurdere Dagbladet Holstebro og andre Venstre-dagblade - de allerfleste mennesker, der læser avis udenfor hovedstads-området får faktisk deres viden fra landets 20-30 daglige Venstre-aviser.

Og næsten alle er sådan set større end Information.

Dagbladet Holstebros redaktør, Jesper Markussen siger, at Gade har behov for at forklare sig overfor byens indbyggere.

Det er da klart, det er jo en sag der kun berører Holstebros indbyggere.!

Rygrad som en regnorm, er åbenbart en fordel når man skal være forsvarsminister i danmark.

Et må man da give Søren Gade:

Har har da ret i, at han allerede er dømt her på debatsiderne.

Mikael Petersen siger:

"Har har da ret i, at han allerede er dømt her på debatsiderne."

Hvis det er ovenstående indlæg der henvises til, så må jeg sige, at det er ment som en 'vurdering', 'domme' plejer vi at overlade til 'domstole', deraf navnet.