Redaktionen læser

Sidste bevis for Vogues Assad-hyldest

Sidste år skrev Information om det bizarre hyldestinterview, modebladet Vogue havde lavet med Syriens præsidentpar. Siden da har Vogue forsøgt at slette interviewet fra internettet. Men der findes stadig en enkelt kopi.
Atlantic Monthly
Nyhedsbloggen
Sidste år skrev Information om det bizarre hyldestinterview, modebladet Vogue havde lavet med Syriens præsidentpar. Siden da har Vogue forsøgt at slette interviewet fra internettet. Men der findes stadig en enkelt kopi.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Her er Informations artikel fra april
http://www.information.dk/264456

Dette forsøg på at kontrollere fortiden er jo ren 1984

Hvordan kan det lade sig gøre at fjerne artiklen fra internettet? Er alt indhold på internettet ikke tilgængeligt for altid eller hyr?

Henrik Darlie

Jeg kan godt forstå at man forsøger at gemme artiklen.
Den er så grotesk at det vækker minder om det 3' rige, (Hitler elsker børn, Hitler er flink mod dyr, etc.).