Redaktionen læser

En krig planlægges

Times reporter har overværet et møde i Tyrkiet mellem nogle af dem der gør klar til at angribe Bashar al-Assads regime med våben i hånd.
Time
Nyhedsbloggen
Times reporter har overværet et møde i Tyrkiet mellem nogle af dem der gør klar til at angribe Bashar al-Assads regime med våben i hånd.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Aleksander Laursen

Det vildt hvordan der bliver pisset på Rusland og Kinas veto i FN, først ville Sarkozy lave en styrke til at angribe Assad uden om FN, nu er det den arabiske liga (dog med FN).. Sammenligningen er bare at om det bliver med eller uden FN så er det at sige "ved i hvad Rusland og Kina? Vi bestemmer her, vi gør hvad der passer os".

Sig mig er ingen bange for at Rusland en dag får nok nu da vesten er i gang med at smadre deres to sidste allierede i mellemøsten (Iran og Syrien)? Er ingen bange for en Atomkrig som vil være altødelæggende??