Redaktionen læser

Gider København have en international kunsthal?

Kunsthallens Charlottenborgs omtumlede tilværelse har vakt en del kritik og opmærksomhed i pressen i det seneste års tid. Mindre opmærksomhed har det vakt, at kunsthallens ledelse har præsenteret en stærk kunstnerisk profil, mener kurator Pernille Albrethsen.
Kunstkritikk
Nyhedsbloggen
Kunsthallens Charlottenborgs omtumlede tilværelse har vakt en del kritik og opmærksomhed i pressen i det seneste års tid. Mindre opmærksomhed har det vakt, at kunsthallens ledelse har præsenteret en stærk kunstnerisk profil, mener kurator Pernille Albrethsen.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.