Redaktionen læser

Voldtager Bashar al-Assad børn?

Statskundskabsprofessoren As'ad AbuKhalil, som står bag den populære, sarkastiske blog Angry Arab Newsservice, langer en ordentlig bredside afsted til de vestlige mediers dækning af Syrien.
Al Akhbar English
Nyhedsbloggen
Statskundskabsprofessoren As'ad AbuKhalil, som står bag den populære, sarkastiske blog Angry Arab Newsservice, langer en ordentlig bredside afsted til de vestlige mediers dækning af Syrien.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Nyhedsdækningen om Syrien er stort set identisk med den nyhedsdækning, der gik forud for invasionen af Irak.

Efter besætttelsen viste det sig, at stort set alt hvad der var blevet sagt om Irak inden angrebet, havde været løgn fra ende til anden.

Hvorfor er det lige, at vi denne gang skal tro på, at det man fortæller os er rigtigt?

Vigdis Jakupsdottir Mahfoud

Nyhedsdækningen om Syrien er den værste propaganda der er set i historien, dette er samtidig en øjenåbner for tidligere optakter til krig i Vestlige medier, vi hører fra irakere at det Vesten sagde om Irak var løgn (dette blev bevist bagefter), man hører albanere o.a. i tidl Jugoslavien sige det samme der, vi ved at vedrørende Libyen var Vestens medier også fulde af løgn, mon ikke der er andre som kan tilføje nogle flere?
Synes som om Hitler og Goebbles er stået op fra graven og styrer deres tjenere langt mere effektivt end i 1930-40erne.
At så mange danske journalister ville lade sig misbruge, havde jeg ikke forventet. Men sandheden er den, at de glædeligt lægger navn til løgne, misinformation og propaganda. Det glædelige er, at flere og flere danskere begynder at se sandheden. Spørgsmålet er om man som nyhedsjournalist, har lov til at opildne til had/foragt mod andre for at skabe en korridor for morderiske vestlige ledere? Blodbadet i Syrien det sidste år er ene og alene Vestens/Golfens mediers ansvar, idet de har fabrikeret grusomheder og løjet, samtidig med at de har hemmeligholdt ekstremisternes/oprørernes bestialske massakrer. # Vesten er blevet en grusom massemorder, de blodige bagmænd forherliges og står højt hævet over enhver lov. Dette så man også i Romerrigets sidste tid, hvor lederne blev til vanvittige "guder", dette så man også i nazi-lederne --- men som en højtstående tysk nazi-modstander sagde: "En krig, der føres under tilsidesættelse af enhver etik, kan aldrig vindes. Der findes også en guddommelig retfærdighed på Jorden." --- Nationer der kun spreder død og ødelæggelser over andre, æder sig selv langsomt op, idet al moral, etik, humanitet og moralske principper forsvinder.

Krigen er begyndt. Specialtropper opererer i Syrien. Ligesom i Libyen, Irak og Afghanistan. Syrerne påstår at have fanget nogle franske.