Redaktionen læser

Assange interviewer Nasrallah

Wikileaks-stifter Julian Assange har netop lanceret sit show på Vladimir Putins satellitkanal RT med lidt af et scoop: Hizbollah-lederen Nasrallahs første interview med en vestlig udspørger siden krigen i 2006.
RT
Nyhedsbloggen
Wikileaks-stifter Julian Assange har netop lanceret sit show på Vladimir Putins satellitkanal RT med lidt af et scoop: Hizbollah-lederen Nasrallahs første interview med en vestlig udspørger siden krigen i 2006.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Aleksander Laursen

Fedest, gid flere vestlige medier gad fortælle om dette - Da Hizbollahlederen fortæller at de såkaldte syriske "oprørere" ikke ønsker nogen form for fred..

Michael Andersen

Rigtig fed interview og kanont at Julian Assagne har taget tetten til at vise, at medierne helt tydeligt fylder folk op med lort for at holde deres billede på tingene uanset hvor mange mennesker der måtte lide.

De er begge to mega seje, for seriøst deres logiske sprogbrug og position giver meget mere mening end at sidde og hører på ritzau´s propaganda lort. Klart folk ikke vil undertrykkes og accepterer påtvungne vilkår.

One Country´s terrorists is another country´s freedom fighter.

Aldrig lade medierne forvrange den sandfærdige sandhed.

Peace and harmoni til alle.

Niels Kristensen

Det er troværdigt fordi at Nasrallah og guds parti ingen egeninteresse har i Assads regime.