Redaktionen læser

Bahrains spinkampagne for Formel 1

Bahrain kæmper i øjeblikket en spinkampagne for millioner af dollar og med store vestlige PR-bureauer for afholdelsen af sit Formel 1 om to uger. Her fortæller en motorjournalist om den massive kampagne.
Jalopnik
Nyhedsbloggen
Bahrain kæmper i øjeblikket en spinkampagne for millioner af dollar og med store vestlige PR-bureauer for afholdelsen af sit Formel 1 om to uger. Her fortæller en motorjournalist om den massive kampagne.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Selvfølgelig får den kongelige rotterede i Bahrain sit Formel-1-løb, så de kan vise, de er et helt normalt samfund, der er accepteret af verdenssamfundet.

- Hvad ellers i øvrigt, for det er jo et spørgsmål om moral? For i moralsager er dobbeltmoral som bekendt dobbelt så godt. Ja, hvis det stiger med kvadratet, som noget jo tyder på, er det 400% så godt.

Mon ikke kromprins Frederik gerne stiller op for at klippe snoren over, eller skyde løbet i gang. I den familie er der ingen smalle steder, når det gælder om at mænge sig med royale despoter.

Forleden bragte en tv-kanal et klip med dronningen, der skulle sige noget om forholdene i Bahrein. Det var efter at hun havde være derned og hængt et stykke blik på den lokale blodhund. Her er hvad hun sagde: "Ja, han holder jo sit folk i stramme tøjler, men mon ikke der er nogen i den anden ende, der holder lige så stramt igen". I den anden ende - er det folket? Er det hendes opfattelse, så er hun jo direkte stupid.