Redaktionen læser

Kurdisk leder: Maliki er en diktator

Kritikken vokser mod Iraks premierminister al-Maliki, som for nylig udstedte en international arrestordre mod sin egen vice-præsident. Nu kalder de irakiske kurderes leder ham en diktator under et officielt besøg i Det hvide hus.
AFP
Nyhedsbloggen
Kritikken vokser mod Iraks premierminister al-Maliki, som for nylig udstedte en international arrestordre mod sin egen vice-præsident. Nu kalder de irakiske kurderes leder ham en diktator under et officielt besøg i Det hvide hus.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.