Redaktionen læser

Selvopgør i pladebranchen

Direktøren i et af Danmarks store pladeselskaber har skrevet et indspark i debatten om, hvordan musik fremover skal udgives, der har både kritisk selverkendelse, bud på fremtiden og et par kritiske spørgsmål til rapperen L.O.C.'s opgør med pladebranchen.
Copenhagen Records Blog
Nyhedsbloggen
Direktøren i et af Danmarks store pladeselskaber har skrevet et indspark i debatten om, hvordan musik fremover skal udgives, der har både kritisk selverkendelse, bud på fremtiden og et par kritiske spørgsmål til rapperen L.O.C.'s opgør med pladebranchen.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Søren Kristensen

Det gode er at det er LOC der gør det; han skulle jo helst ikke danne skole. Ikke fordi han er en dårlig rapper, det er han bestemt ikke. Jeg har bare et eller andet med rap: det er som om det er for monotont, som om den gode melodi mangler, når de ligesom bliver på den samme tone hele tiden - men sådan er det jo også med telefonen, den siger også det samme hver gang den ringer. Så måske er valget af TDC slet ikke så tosset, alligevel?