Redaktionen læser

Iransk gadefejer finder og returnerer tre millioner

Solstrålehistorie: En fattig iransk gadefejer, der fandt og tilbageleverede en pose med over tre millioner kr., skaber glæde blandt iranske bloggere. "Lad det være en lektion for de tyve og korrupte mennesker, der stjæler alt i landet."
Global Voices
Nyhedsbloggen
Solstrålehistorie: En fattig iransk gadefejer, der fandt og tilbageleverede en pose med over tre millioner kr., skaber glæde blandt iranske bloggere. "Lad det være en lektion for de tyve og korrupte mennesker, der stjæler alt i landet."

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Lars Poulsen

Finder 3 millioner men får kun 670 kr i findeløn...

Konklusionen må være at manden desværre er naiv. Hvem har 3 millioner liggende kontant i en pose som de så mister? Er det legitime penge?
Hvem giver kun 670 kr i findeløn? er det en person med moralen i orden?

Han skulle hellere have doneret pengene til velgørenhed, men det er selvfølgelig nemt at sidde her og sige. Han frygtede nok (med rette) at få en hulens masse problemer med de penge.

Søren 2 Jensen

Hvor er solstrålen i historien, manden er jo stadig fattig?

Måske han har sikret sig en fribillet til paradis - efter sit forhutlede liv her på jorden. Historien viser jo fine menneskelige egenskaber, som individer - under hvilket som helst regime.

At pengene sikkert er tyvekoster i forvejen, og finde lønnen er latterlig - er jo en bi-historie.

I vores hellige verden i DK, som fordømmer så mange andre mennesker på jorden - gad jeg nok vide hvad den menige danske borger havde gjort med pengene.

Inger Sundsvald

Jeg regner mig selv for et ærligt menneske, der hverken lyver, stjæler eller slår andre ihjel. Men jeg ville ganske enkelt gå ud fra, at fandt jeg en pose med 3 mio. kr., så ville ”ejermanden” ikke være kommet ærligt til dem. Jeg ville derfor nyde, at dele dem ud blandt nogen der havde brug for pengene, og jeg har også selv et par huller der kunne lukkes.
Folk der render rundt med så mange penge i poser og mister dem, har nok ikke brug for dem.

Maya Nielsen

Mon det var narkopenge ? Hvem render rundt med 3 millioner og er i stand til at glemme opgaven ? Jeg kunne ikke !

manden er fra iran. Et land som er i krise for tiden no fucking wonder og staar til at faa en god gang missiler i hoved.
hvad han skulle havde gjordt var at veksle dem til dollars og vente til at krigen imellem danmark og allieret er slut og derefter investerer i det iranske folk, eller vent maaske skulle han tage patent paa nogle stjerner. Der er bare et lille problem hvor goer man det, i en lille landsby i iran, afghanistan eller irak??
penge er kun et symbol saa 3millioner symboler er stadigvaek kun symboler.

solo le pido a dios

Nic Pedersen

Jeg kan faktisk huske en fuldstændig tilsvarende historie fra Frederikshavn, tror jeg det var, for nogle år siden!

Grethe Preisler

Det ku jo osse være at historien er en and.

Martin Jeppesen

Jeg er mere interesseret i hvem "den retmæssige ejer" som han ifølge historien returnerede pengene til er. Hvem taber 3 millioner på gaden?

Esben Lykke

hvorfor er der forsvundet 4 kommentarer?

Maya Nielsen

Fordi Information er trætte af indebyrdes anklager ;-) vil jeg tro !

Utroligt at visse kommentatorer der, angiver at være retfærdighedssøgende og solidariske, samtidigt angiver at ville rage pengene til sig - altså understøtter den egenskab der bekræfter det kapitalistiske systems evne til overlevelse (egoismen og griskheden)
Gadefejeren burde naturligvis belønnes fyrsteligt (herhjemme havde han fået 10%) !

Andreas Prætorius

Og så siger folk at invandrer alle sammen er småforbrydere...

Andreas Prætorius

Han er jo selvfølgeligt heller ikke indvandrer. Tanketorsk