Redaktionen læser

Malis unge kæmper mod islamisterne

De islamistiske militser, der har taget magten i dele af Mali, forsøger at indføre sharialovgivning, men mødes af modstand fra områdets unge.
Reuters
Nyhedsbloggen
De islamistiske militser, der har taget magten i dele af Mali, forsøger at indføre sharialovgivning, men mødes af modstand fra områdets unge.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Poul Borup-Andersen

Såfremt islam ville tillade, at andre troende, andre religioner måtte ha' lov til at samles om det, som de synes er rigtigt ( tro er uransagelig), kunne de være mange steder uforstyrret, men at de ikke vil rumme andre, og kalder dem vantro som skal dø, er da utilladeligt(efter min mening).
Hvad er det som sker i dette videoklip fra en iraner som bor i Norge:
http://www.youtube.com/watch?v=8m2wjj_zJXY

Islam lider helt klart under at der stadig er for mange set med vore øjne,troende som er så fokuseret på "sandheden" som en direkte ordre fra Gud,at de fuldstændig glemmer at millioner af mennesker har en anden opfattelse af livets præmisser.
Hvis disse fanatikere virkelig vidste hvor skadelige deres holdninger var for mennesker,kunne der måske være chancer for selvstændige refleksioner.