Redaktionen læser

Politifolk uden ære?

DF's Søren Espersen melder sig blandt kritikerne af statsadvokatens manglende evne til at identificere egne politifolk i en klagesag.
Jyllands-Posten
Nyhedsbloggen
DF's Søren Espersen melder sig blandt kritikerne af statsadvokatens manglende evne til at identificere egne politifolk i en klagesag.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Henrik Darlie

Det er for sent at hyle med Søren !
Politiet har allerede selv taget affære.
Det tjener til deres ære, ikke til din.

Peter Andersen

igen er slettet kommentar på "information"

Jens Overgaard Bjerre

Ja, for en gangs skyld har Espersen fat i den rigtige ende.
Men jeg tror, at politiet har større magt i landet end vi tror. Men de har luret den med statsadvokaten. Den faldt tilbage på dem selv, så det virkede som om at statsadvokaten og politiet var en og samme myndighed. Det er jo i diktaturer den slags foregår og forhåbentlig ikke i Danmark. Men under alle omstændigheder er statsadvokaten fuldstændig uduelig til sit arbejde. Hun kender ikke Forvaltningslovens bekendtgørelser eller noget til demokratiske regler i et retssamfund.

Hans Jørgen Lassen

Det er en meget mærkelig sag.

Jesper Hansen

Søren Espersen formulerer sig faktisk prisværdigt klart i denne sag. Det er en fuldstændig uacceptabel farce, der gør det meget svært at bevare tilliden til politiet. Espersen forlanger handling og forventer at sagen opklares snarest.

Jeg er fuldstændig enig. Men hvordan sikrer vi at sagen opklares til fulde?

Havde det været tålsomt, så havde kortene været spillet.