Redaktionen læser

Det er ikke brysterne; det er ydmygelsen

Det er jo ikke fordi der mangler frivilligt blottede bryster på internettet. Så hvorfor er det blevet så populært at tage billeder af kvinders bryster mod deres vilje?
Guardian
Nyhedsbloggen
Det er jo ikke fordi der mangler frivilligt blottede bryster på internettet. Så hvorfor er det blevet så populært at tage billeder af kvinders bryster mod deres vilje?

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Lone Christensen

Udover den snak vi har haft i Danmark med ytringsfrihed contra privat område, kommer artiklen ind på flere væsentlige ting, bl.a.:

At kvinder er blevet offentlig ejendom:
The answer involves a familiar combination of desire and humiliation. There is an interest in seeing not just any breasts, but all breasts, a sense that female bodies are public property, fair game – to be claimed, admired and mocked.

At krænkelserne (billederne) er blevet en valuta:
If boys managed to get these photos, they immediately became a form of currency for them, and potential humiliation for the girls.

Lone Christensen

Om at blive et bytte udsat for jagt:
Emma Watson has said that on her 18th birthday she realised that "overnight I'd become fair game

Lone Christensen

Om at blive et bytte udsat for jagt:
Emma Watson has said that on her 18th birthday she realised that "overnight I'd become fair game ... One photographer lay down on the floor to get a shot up my skirt. The night it was legal for them to do it, they did it. I woke up the next day and felt completely violated.

http://en.wikipedia.org/wiki/Emma_Watson

Hvis nogen skulle have glemt hvem Emma Watson er så er det hende der er Hermione i Harry Potter filmene.

Og er det virkelig interessant at se unge pigers bryster her i Danmark?

Hvert nummer af Se og Hør gør verden til et ringere sted - rart at se pøbelens fodermestre hængt til tørre i the Guardian

Det er ikke ydmygelsen men krænkelsen der sælger.
http://www.information.dk/311589

Dette eksisterer kun jo paa grund af storbyer og elektronik hvor man kan skjule sig i maengden.

Hvis man gennemtaenker handlingerne i mindre maalestok: Min nabo fotograferer min kones blottede bryster ind over haekken, og viser billederne frem nede i klubben. Saa indkasserer han naturligvis en braekket naese paa den konto, og de der har set maa hellere skynde sig at forklare at det var et uheld og betale en solid runde oel.

Prinsen - om man kan lide hans kongehus eller ej - har paa det felt praecis de samme rettigheder som jeg. Desvaerre giver massesamfundet niddinger som paparazzier, Se og Hoer mv. gode muligheder for deres aekle spil.

En mand af aere kan kun svare ved at boycotte og saa haabe retsvaesenet kan lappe lidt paa saarene.

Nu har hun så valgt et liv i hollywood, det kommer vel ikke som et chok. Proportionalt har det intet med almindelige hverdags liv at gøre.

Er billeder af unge pigers nøgne bryster - mere eller mindre afklædte - ikke kun interessant og spændende i samfund som det engelske og det amerikanske hvor seksualiteten er fy, fy og tabu. Kan det virkelig være interessant at vise - og vide - ja - kate eller emma eller line eller dorte er - kvinder?

Og derfor har bryster...

@ Karsten Aaen "

Er billeder af unge pigers nøgne bryster - mere eller mindre afklædte - ikke kun interessant og spændende i samfund som det engelske og det amerikanske hvor seksualiteten er fy, fy og tabu."

Åbenbart ikke, Se og Hør har udgivet et 16 siders tillæg med billederne af Kate Middleton, men prøv at læs artiklen

Vi høster frugten af et sygt og kedeligt samfund, vores små beskyttede og trygge liv kaster nu ikke længere nok stimuli af sig og vi må mæske os i andres ydmygelser og pinligheder, ja man kan jo ligefrem blive berømt på at være til skue i dag, det er et vaskeægte cirkus.... Jesus hvor har vi det godt hva!

@Rannveig Marie Jørgensdotter Spliid

Nej nej ... proev at laese igen:

Jeg braekker naesen paa naboen, men dem der bare har kigget paa billederne slipper med at give oel.