Redaktionen læser

Feministernes krig mod tissemanden

»Endelig er katten ude af sækken,« skriver Jessica Valenti, »og vi kan tale åbent om vores sande dagsorden: En lille tissemand på hver mand«
The Nation
Nyhedsbloggen
»Endelig er katten ude af sækken,« skriver Jessica Valenti, »og vi kan tale åbent om vores sande dagsorden: En lille tissemand på hver mand«

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Den med at soya er med til at feminisere mændende var ny for mig ...

Jeg må have spist meget soya :/

Ja, fremtiden ser ikke for lys ud, ingen job og lille tissemand. På den anden side kan det hele jo være en storm i et glas vand. For 50 år siden da de første undersøgelser blev lavet, havde man sikkert ikke så avancerede målemetoder og med de videnskabelige fremskridt der er sket siden, er man i dag sikkert i stand til at lave mere præcise målinger, hvilket kan forklare forskellen. Typisk forøvrigt at det er italienske forskere, der står bag de målinger.

Michael Kongstad Nielsen

Hvad er dette for en gang dummesnak?

Jette Abildgaard

Michael Kongstad Nielsen,

Har du en daarlig dag, eller regner det bare i det lille land?

Keep smiling ;)

Michael Kongstad Nielsen

Det regner, gud hvor de regner, men det gør nu ikke så meget, lad det regne. Nej, jeg forundres bare over at voksne, begavede (formodentligt) folk kan blive ved med - eller for nogles vedkommende måske begynde på - at snakke om størrelse.

Jens Holger Laursen

Tja, hun har da ret så langt, at små tissemænd er et af menneskedens største problemer... især fordi de altid sidder på mænd med magt.

Søren 2 Jensen

Så længe der er soya i rullen så går det vel.

Så længe det ikke er størrelsen, men gørelsen det kommer an på - kan man jo kun opfordre mænd med magt til at træne noget mere intensivt og se og få gjort noget alvorligt ved deres største handikap - den lille forskel ...

Pudsigt, for tyve år siden gik de samme kvinder helt i sort, hvis størrelsen på bryster kom op. Kongen er død, længe leve kongen.

Der må være tale om Stockholm syndrom.

Niklas monrad: Nå så er du heller ikke klar over at plante steroler fra soja bliver brugt i produktionen af p-piller?

Soja produkter er kun egnet til menneskeføde hvis det er fermenteret!