Redaktionen læser

Hvor meget kropsfedt har Paul Ryan?

Motionistmiljøet er stadig ikke kommet sig helt over, at Republikanernes vicepræsidentkandidat Paul Ryan løj om sin marathontid, og nu har researcherne kastet sig over en anden af hans motionspåstande: at han kun har 6-8% kropsfedt.
Slate
Nyhedsbloggen
Motionistmiljøet er stadig ikke kommet sig helt over, at Republikanernes vicepræsidentkandidat Paul Ryan løj om sin marathontid, og nu har researcherne kastet sig over en anden af hans motionspåstande: at han kun har 6-8% kropsfedt.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Ingen tid, intet fedt, ingen hjerne.

Det vil forklare en del.

"... just another Paul Ryan brag."

Det er jo problemet: At manden lyver. Ikke kun om sine personlige, fysiske forhold, men - som vi så i forbindelse med hans tale på republikanernes kongres - også om økonomiske facts.

Det er nu så konsekvent, at man ikke længere kan bortforklare det som en 'fejltagelse'. Det er en del af mandens personlighed.

Han er livsfarlig for et demokrati.

Ryan fremtræder mere og mere som en nar. Han roder sig ud i idiotiske løgne om uvæsentlige emner - man kan næppe tiltro en mand med så svigtende en dømmekraft et ansvar som vicepræsident. De er et 'kønt' par Romney/Ryan. Den ene en total principløs kyniker den anden en lystløgner. Mon ikke flertallet af vælgerne kan se det?