Redaktionen læser

Optøjer hjælper Assad

»Kære arabere, hvis I havde vovet at protestere mod Bashar på samme måde som I nu gør mod de amerikanske ambassader, ville Bashar ikke have været i stand til at dræbe 200 syrere om dagen.« Syriske oprørere undrer sig
The Daily Beast
Nyhedsbloggen
»Kære arabere, hvis I havde vovet at protestere mod Bashar på samme måde som I nu gør mod de amerikanske ambassader, ville Bashar ikke have været i stand til at dræbe 200 syrere om dagen.« Syriske oprørere undrer sig

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Ja i den største livsfare og nød kan selv muslimske Syrere se at "mohammed-protesterne er tillærte automareaktioner i en slags kollektiv orgastisk blodrud og selvretfærdighed, men disse enorme og stærke kræfter bliver IKKE brugt til at hjælpe andre Arabiske brødre i nød... MAN MÅ OGSÅ TILFØJE AT SELV OM DE ER I EN GRIM BORGERKRIG MED STOR RICICI FOR AT DØ, så har di ikke mistet deres humor ,heller ikke selv om den naturligtvis kommer ud i form at fortvivletbitter sarkasme !
MAN MÅ DA HÅBE DE IKKE MISTER TROEN AF DET ...

Ja; der er fuldstændigt latterligt at de arabiske befolkninger bruger kræfter på at protestere over en ligegyldig amatørfilm, produceret af en egyptisk kopter, i stedet for at støtte op om Syriens frihedskamp.

Det er synd for Syrien at de ikke har flere vestlige interesser - Hvis det havde været tilfældet, så havde piben nok fået en anden lyd.

Ingen olie = ingen interesse

Jeg tror nu mere at
"ikke intervensionen" skyldes at Kina og Rusland vogter og at Iran har lovet Syrien fælles front.. AT GÅ IND I syrien er mere eller mindre at trykke på en knap med mulighed for 3.world war.

Hvad har muhamedanere med borgerkrigen i Syrien at gøre?

Jesper,

langt størstedelen af de syriske oprørere og oprøret er salafister/støttet af fundamentalistiske salafister. Mest fra Saudi-Arabien.

Ditto med protesterne over den der film.

En vigtig artikel, som endnu engang fremhæver, at de som påstår sig at være moralens og religionens vogtere har en udpræget mangel på reel humanisme.