Redaktionen læser

Japans justitsminister fældet af mafiaforbindelser

Det viser sig, at der var en god grund til, at Japans Yakuza-mafia støttede udnævnelsen af Keishu Tanaka til landets nye justitsminister.
The Daily Beast
Nyhedsbloggen
Det viser sig, at der var en god grund til, at Japans Yakuza-mafia støttede udnævnelsen af Keishu Tanaka til landets nye justitsminister.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Aleksander Laursen

Vildt da vi er i det 21 århundrede og det her er verdens største økonomi vi snakker om. Obama har blæst til krig mod den internationale mafiakriminalitet. Der blev Yakuzaen nævnt som en mafiaorganisation som amerikanere har fuldstændig forbud mod at handle med. Vil det så sige at USA ikke kan handle med Japans regering mere?

Niels Engelsted

Vildt, javist, men usædvanligt?

Jeg er ved at læse Tyler Hamiltons bog om den systematiske doping i cykelsporten, og begynder at genkende det samme mønster flere og flere steder.

Vender vi vrangen ud på den officielle strømpe, møder vi en vrangside, der overgår fantasien (eller det, som vi er villige til eller tør indrømme over for os selv).

Det gælder økonomi og politik lige så vel som sport og sikkert meget mere.

Aleksander Laursen

Kloge ord Engelsted!

Aleksander Laursen

Og vil gerne lige rette min første kommentar hvor jeg skrev at Japan er verdens største økonomi. Japan er selvfølgelig verdens 3. største økonomi.

Niels Engelsted

Aleksander, er det ikke den 4. største? Europa er størst, USA nummer to, men er Kina ikke nummer 3?

Aleksander Laursen

Jo men nu er Europa bare ikke blevet til 'Europas forenede stater' endnu og derfor tæller jeg dem ikke med. Men hvis 'Europas forenede stater' bliver dannet så bliver EU verdens største økonomi jo :)

http://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_land_etter_BNP

Man kan ligefrem se overskriften for sig:

Dansk Finansminister må gå af p.g.a. sine forbindelser til rockerklub.

Næ, så galt gik det ikke her i landet.