Redaktionen læser

I Oprahs hule

Oprah Winfrey har skabt et rum for tilgivelse, hvor skandaliserede kendisser får endnu en chance, skriver den norske medieforsker Gunn Enli.
NRK
Nyhedsbloggen
Oprah Winfrey har skabt et rum for tilgivelse, hvor skandaliserede kendisser får endnu en chance, skriver den norske medieforsker Gunn Enli.

Da Oprah Winfrey intervjuet Michael Jackson i 1993, hadde han nektet å gi intervjuer i 14 år. I intervjuet fortalte Michael Jackson om savnet av en normal barndom og hvorfor han likte å omgi seg med barn. Programmet ble historiens mest sette TV-intervju.

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Jørgen Rygaard

Oprah Winfrey har skabt et rum for tilgivelse. Er hun måske gud?

Lance Armstrong og Michael Jackson - come on

Bush familien og venner har tusind gange mere på samvittigheden.

Måske Thorning gerne vil i et af Oprah´s interview, hun kan jo både få tilgivelse og måske en autograf samtidigt!

Peter Günther

Er Lance ikke bare endnu en kendis, som har fundet det opportunt at fremstå sympatisk ved at indrømme sin adfærd.

Kan vi ikke snart få stoppet den underholdnings-liderlige jagt på personer, som for at underholde os tager stoffer. Hvordan kan nogen stadigvæk i 2013 tro på at nogen top-idrætsmand/kvinde ikke doper sig, hvis det økonomiske incitament er stort nok?