Redaktionen læser

Bahrain slår hårdt ned på demonstranter

Onsdag samles Bahrains opposition endnu en gang til protest i det lille olierige land i den Persiske Golf. Men informationerne er få, da stort set ingen udenlandske journalister har fået lov at rapportere fra landet, og de lokale myndigheder har slået hårdt ned på borgerjournalister
Christian Science Monitor
Nyhedsbloggen
Onsdag samles Bahrains opposition endnu en gang til protest i det lille olierige land i den Persiske Golf. Men informationerne er få, da stort set ingen udenlandske journalister har fået lov at rapportere fra landet, og de lokale myndigheder har slået hårdt ned på borgerjournalister

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Holger Madsen

Hvordan mon Søvndals forhandling med Bahrain gik.?
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2013/06/29/140314.htm

Det fremgår ikke af Søvndals udtalelser, med hvad han vil 'presse Bahrain'.

Faktum er vel, at Søvndal/Danmark intet har at presse dem med. Jeg kan forestille mig, at bahraineserne giver en hujende fis i hvad Danmark og Søvndal mener i almindelighed, og den sag i særdeleshed. Så hvad skal de bombastiske udtalelser til for, andet end til indenrigspolitisk markeren?

Måske Margrethe skulle sende en Elefantorden?