Redaktionen læser

NSA brød loven 'tusindvis af gange'

Hvert år siden 2008, hvor NSA fik udvidede beføjelser, har efterretningstjenesten brudt loven og overtrådt sine beføjelser omkring overvågning af amerikanske borgere. Det fremgår af en ny intern undersøgelse
Washington Post
Nyhedsbloggen
Hvert år siden 2008, hvor NSA fik udvidede beføjelser, har efterretningstjenesten brudt loven og overtrådt sine beføjelser omkring overvågning af amerikanske borgere. Det fremgår af en ny intern undersøgelse

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Man burde rose Amerikanerne - det er da imponerende at kunne stikke hovedet op i sin egen røv - og ikke nok med det; mens at hovedet er der oppe, med bind for øjnene, lykkes det at spionere over vandende - men i guder:

Fantastico!