Redaktionen læser

Har du penge kan du få

Mens tusindvis af fattigdomsflygtninge de sidste mange år har mistet livet i forsøget på at nå til Europa, ser det anderledes ud for nyrige russere og kinesere. Nye love i kriseramte EU-lande giver folk med ejendomme i landet automatisk opholdstilladelse, så de frit kan rejse ind og ud af Europa, skriver tyske Spiegel
Spiegel International
Nyhedsbloggen
Mens tusindvis af fattigdomsflygtninge de sidste mange år har mistet livet i forsøget på at nå til Europa, ser det anderledes ud for nyrige russere og kinesere. Nye love i kriseramte EU-lande giver folk med ejendomme i landet automatisk opholdstilladelse, så de frit kan rejse ind og ud af Europa, skriver tyske Spiegel

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.