Redaktionen læser

Spor af polonium fundet på Arafats lig

Forskere har fundet spor af det radioaktive stof polonium-210 på den afdøde PLO-leders lig, skriver The Guardian
The Guardian
Nyhedsbloggen
Forskere har fundet spor af det radioaktive stof polonium-210 på den afdøde PLO-leders lig, skriver The Guardian

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Niels Engelsted

Man bliver alvorligt syg af polonium, så det er måske mere humant, at man idag bruger droner.

Niels Engelsted - ja, for drone-drab bliver ikke efterforsket og deres ofre bliver sjældent nævnt ved navn (med mindre det er en "kendis"-terrorist).
I øvrigt har PLO jo allerede besluttet, hvem der har dræbt Arafat - de vedtog det på en kongres inden selve opgravníngen, så intet nyt under solen...

Humant indgår vel aldrig i et overlagt mord, det vil altid være bestialsk, uanset hvordan. Når ofret ikke kan forsvare sig og sine, må man tage gerningsmandens ord for gode varer. Så måske mord i samfundet skal hædres i stedet.

Peter Andersen

Doctors could not conclusively identify the cause of death.....
....No postmortem was conducted on his body,

@ Can Øzcen

Droner eller polonium efterforskning eller ikke skinlægning. vi ved godt hvem de skyldige er. Vi ved også at de ikke vil bliv straffet for deres ugerninger.

Iflg. Berlinske i dag, blev vævsprøver fra Arafat analyseret af russiske, schweiziske og franske eksperter.

Russerne meddeler, at Arafat ikke blev forgiftet med polonium.

Netop, Ole! Jeg undrer mig meget over denne korte og ikke uddybede melding. Af denne artikel i Spiegel online fremgår det også, at russerne har meldt, at der ikke fandtes spor af polonium i Arafats krop. "Er kann nicht mit Polonium vergiftet worden sein", sagte Wladimir Ujba, der Chef der staatlichen biologisch-medizinischen Agentur, am Dienstag in Moskau laut der Agentur Interfax."

Derimod fandtes der vist spor af stoffet på hans tøj (hvordan det så end skal tolkes). De andre internationale eksperter synes ikke at have udtalt sig endnu.

http://www.spiegel.de/politik/ausland/russland-experten-finden-keine-pol...

Britta: Tak for link

Som det her siges: 'Unklar ist, ob die persönlichen Gegenstände möglicherweise manipuliert worden waren, um den Verdacht auf Israel zu lenken' - kan der kun skabes ordentlig klarhed, hvis det baseres på prøver fra Arafat, og ikke fra hans tøj.

Niels Engelsted

Hvis det radioaktive stof kun har været på tøjet, har Arafat vel bare været igang med at lave en A-bombe.

Hvis russerne siger der ikke er noget at komme efter jaah så ..........