Redaktionen læser

Kampen om byrummet

Byer spiller en afgørende rolle for absorbering af merproduktet, der opstår gennem udbytning og med udstødning af de fattige som social konsekvens. Men byer fostrer også mod oprør og modstand, skriver professor David Harvey
Modkraft
Nyhedsbloggen
Byer spiller en afgørende rolle for absorbering af merproduktet, der opstår gennem udbytning og med udstødning af de fattige som social konsekvens. Men byer fostrer også mod oprør og modstand, skriver professor David Harvey

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.