Redaktionen læser

Forsker: Hartz IV-vidunder er en myte

Ny forskning viser ifølge forfatteren, at den store Agenda 2010-politik, også kendt som Hartz IV-reformerne, ikke har haft den store positive effekt på tysk økonomi, som tidligere er blevet tilskrevet den
Welt.de
Nyhedsbloggen
Ny forskning viser ifølge forfatteren, at den store Agenda 2010-politik, også kendt som Hartz IV-reformerne, ikke har haft den store positive effekt på tysk økonomi, som tidligere er blevet tilskrevet den

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Det var pokkers!