Redaktionen læser

Løkke afviser nye anklager om rod i GGGI-rejseregler

Lars Løkke afviser, at han på sit timelange pressemøde i efteråret 2013 gav forkerte oplysninger om rejseregler
TV2 Nyhederne
Nyhedsbloggen
Lars Løkke afviser, at han på sit timelange pressemøde i efteråret 2013 gav forkerte oplysninger om de meget omtalte rejseregler i den internationale klimaorganisation GGGI, som han selv er formand for.

Venstre-formanden understregede på pressemødet, at han ikke før sommeren 2013 har været »personligt været involveret i nogen diskussion om rejseregler.«

I weekenden kunne Jyllands-Posten dog afsløre, at Løkke og den øvrige bestyrelse faktisk allerede i januar 2013 var blevet »gjort opmærksom på behovet for at granske rejsereglerne i den sydkoreanske klimaorganisation.«

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Skal det virkelig lykkes for denne lille aggressive mand endnu engang at slippe af sted med sine meget mangelfulde erindringer/ forklaringer? Ved angreb på journalisterne og ved at nægte at svare?

Er det hans koleriske temperament og hans forbindelser i pengekredse, der tegner hans "popularitet"? Det er i hvert fald ikke kompetencerne - hverken i ledelse eller oprydning!

Søren Bro, Sune Olsen, lars abildgaard, Helle Walther og Lykke Johansen anbefalede denne kommentar

Såfremt afsløringerne er sande, og han hårdnakket påstår det modsatte - indrømmer han også indirekte at disse "beskyldninger" er særdeles alvorlige.

Bevises afsløringerne som sande - vil det derfor være opimod en afvisning og en løgn, fremfor en undskyldning og komme videre.

lars abildgaard, Anne Eriksen og Helle Walther anbefalede denne kommentar
Nicolai Niemeyer

Den mand er jo dybt talentløs. Han benægter bare indtil hans lakajer kan finde frem til en passende undskyldning og så stikker de nogle que-cards i hånden på ham. Hvorfor gider de overhovedet blive ved med at have tillid til den mand i venstre?

Jens Høeg, Tue Romanow, Janus Agerbo, lars abildgaard, Anne Eriksen, Helle Walther og Lykke Johansen anbefalede denne kommentar
Andreas Kallesen

De danske medier burde undersøge hvordan GGGI's Four River Project har destrueret flere økosystemer og udryddet sjældne dyrearter, herunder en storkeart.

Koreanske miljøaktivister kæmper forgæves imod bl.a. 90 mio danske skattekroner, som via Hyundai Engineering bruges på betonelemter, stabilgrus og kæmpemæssige gravkøer og lastbiler der lægger naturen øde hen.

At se Løkke "forklare" eller rettere bortforklare JP afsløringer er jo, det bedste bevis på han ikke taler sandt. Hvorfor roder hans ud i så lange svar, der mere beviser end bortviser JP påstande.

Løkke siger på det lange pressemøde han ikke har hørt om nogle rejseregler der var for høje før, og de er på som punkt sammen med noget med IT.... 6 mdr før, hvor han selv leder mødet, det betyder en dagsorden og et referat indgår og det går man ud fra en formand dog i det mindste læser, selv LLR, altså har han hørt om det, men ikke været personlig involvere. Men ..., Det siger JP heller ikke, de siger, han har hørt om det og det har han, på det møde, det benægter han så nu. Mærkelige mand.

Jørn Petersen

Det viser bare at Løkke ikke længere er i stand til at kende forskel på løgn og sandhed.

Manden er lige saa fuld af loegn, som en ko er fuld af ...., og vaelgerbefolkningen elsker ham ... vistnok.

Skal jer vaelgerberettigede danskere.

Pointen er, at da han hører om det, at 80% går til rejser, så burde alle klokker ringe i hans lille runde hoved, hvad med mine egne luksusrejser, det gør det ikke, han fortsætter sin luksus. Den er ikke ulovlig, men den er uetisk, set med danske øjne og værdier. Det er kernen og det centrale og det fatter han ikke.og så siger han igen, jeg var ikke involveret substansielt. Gu` er han da involveret, i det han fortsætter sine luksusrejser, så kan han sige, Ja og ok, det havde jeg det fint med, for det må han have haft, ellers havde han jo ændret det længe før. Der, hvor han taler usandt er, " jeg har ikke hørt... om det før sommeren 2013, det passer så ikke for...
jo det har han. End of story.

Pointen er, at da han hører om det, at 80% går til rejser, så burde alle klokker ringe i hans lille runde hoved, hvad med mine egne luksusrejser, det gør det ikke, han fortsætter sin luksus. Den er ikke ulovlig, men den er uetisk, set med danske øjne og værdier. Det er kernen og det centrale og det fatter han ikke.og så siger han igen, jeg var ikke involveret substansielt. Gu` er han da involveret, i det han fortsætter sine luksusrejser, så kan han sige, Ja og ok, det havde jeg det fint med, for det må han have haft, ellers havde han jo ændret det længe før. Der, hvor han taler usandt er, " jeg har ikke hørt... om det før sommeren 2013, det passer så ikke for...
jo det har han. End of story.