Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Akavede kys - nu uden modeller

Hvis du følte dig snydt af den smukke video med de kyssende fremmede, der viste sig at være en reklame, så er her chancen for at se en udgave med akavede fremmede, der efter sigende ikke kender hinanden og aldrig har været fotomodeller
Hvis du følte dig snydt af den smukke video med de kyssende fremmede, der viste sig at være en reklame, så er her chancen for at se en udgave med akavede fremmede, der efter sigende ikke kender hinanden og aldrig har været fotomodeller

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

der kan vel ikke være mange tilbage i blandt os, der tror, at noget som helst i medierne ikke er planlagt til mindste detalje fra mgp, hvem vil være millionær, helt solgt, sporløs osv, osv. Man bruger da ikke kostbar sendetid, hvis man ikke kender resultatet.

der kan vel ikke være mange tilbage i blandt os, der tror, at noget som helst i medierne ikke er planlagt til mindste detalje fra mgp, hvem vil være millionær, helt solgt, sporløs osv, osv. Man bruger da ikke kostbar sendetid, hvis man ikke kender resultatet.