Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

David Byrne slår op med internettet

Den tidligere forsanger i Talking Heads reflekterer over, hvad internet har gjort ved vores sikkerhed og vores liv - og spekulerer over, hvad der ville ske, hvis vi slukkede og lukkede med øjeblikkelig varsel.
Den tidligere forsanger i Talking Heads reflekterer over, hvad internet har gjort ved vores sikkerhed og vores liv - og spekulerer over, hvad der ville ske, hvis vi slukkede og lukkede med øjeblikkelig varsel.

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

  • Maj-Britt Kent Hansen
  • Alan Strandbygaard
  • lars abildgaard
Maj-Britt Kent Hansen, Alan Strandbygaard og lars abildgaard anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu