Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Hyggesnak blandt venner

Den amerikanske podcast Nerdist er efterhånden nået op over 500 afsnit. Konceptet er, at de tre værter hyggesnakker med en kendt, og det gør de så godt, at gæster som Tom Hanks, Christopher Lloyd, Oliver Stone, Neil Gaiman og mange andre har lagt vejen forbi.
Den amerikanske podcast Nerdist er efterhånden nået op over 500 afsnit. Konceptet er, at de tre værter hyggesnakker med en kendt, og det gør de så godt, at gæster som Tom Hanks, Christopher Lloyd, Oliver Stone, Neil Gaiman og mange andre har lagt vejen forbi.

Hør eksempelvis musikeren Moby tale om alt fra veganer-restauranter i lufthavne til favorit YouTube-videoer - det er letbenet og underholdende, men det gør det langt fra dårligt - Moby besøger Nerdist

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu