Nyhedsbloggen Historier du skal læse – bare ikke her

Privatliv som luksusvare

Bliver privatliv i fremtiden forbeholdt de, der har råd til at  betale for det?
Bliver privatliv i fremtiden forbeholdt de, der har råd til at betale for det?

Om nyhedsbloggen

På Nyhedsbloggen finder du links til historier fra hjemlige og internationale medier og blogs. Historier, som vi mener er relevante eller underholdende, og som fortjener at blive videregivet i sin originalform. Historierne er fortrinsvis på dansk, tysk eller engelsk.

PS: At vi lægger en historie på Nyhedsbloggen betyder ikke vi deler de synspunkter, som kommer til udtryk.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Børge Rahbech Jensen

Nej. Privatliv er ikke forbeholdt de, der har råd til at betale for det. Det er også for de, der ikke har råd til andet. Faktisk er artiklen i New York Times kun relevant for vi, der har råd til at have egen forbindelse til internettet. Ensomme mennesker uden internetadgang har meget privatliv.